Geel

Geelse TTC verliest eerste wedstrijd

Het eerste team van de Geelse TTC stootte door naar eerste nationale, maar kon de eerste wedstrijd niet winnen. Het verloor van Houthulst met 10-6? Het begon goed voor de Gelenaars want Gesquière en Leysens wonnen meteen hun wedstrijd. De bezoekers konden nog aanklampen tot 3-3, maar halfweg leidde Houthulst toch met 5-3. De kloof werd nog verder uitgediept. Leysens, Boogers, Gesquière en Van Reusel verzamelden de punten.


Het tweede team van de Geelse TTC is nieuw in Landelijke. De eerste wedstrijd ging verloren bij Vilvoorde en dit met 9-7. De Gelenaars sprokkelden regelmatig punten, maar het gelijkspel zat er net niet in. Verscheidene spelers verloren hun match in een beslissende 5de set. Bertels, D’Aes?, Willemsen en Horemans brachten de punten bij elkaar.