Geel

Werken kruispunt Nieuwstraat-Stationstraat

Van 28 tot en met 31 oktober zal Geel werken uitvoeren aan het kruispunt Nieuwstraat-Stationstraat-Lebonstraat. Hierdoor is geen verkeer mogelijk zijn vanuit Nieuwstraat en Markt richting Stationstraat en Lebonstraat en vanuit Stationstraat richting Lebonstraat. Het verkeer komende vanuit Stationstraat – Dokter van de Perrestraat richting Werft zal omgeleid worden via Kwakkelberg, Meidoornstraat, Elsum en Lebonstraat. Het verkeer vanuit De Billemonstraat richting Stationstraat-Lebonstraat zal omgeleid worden via Rozendaal en Kwakkelberg. Het verkeer vanuit Werft en Nieuwstraat zal gedurende de werken via de Nieuwstraat en Rozendaal richting Stationstraat kunnen. In de Nieuwstraat wordt hiervoor tijdelijk dubbele rijrichting ingevoerd. Alle handelaars en centrumparkings blijven bereikbaar. Voetgangers en fietsers krijgen wel doorgang via het voetpad. De werken hebben ook invloed op de dienstregeling van De Lijn. Zij verwittigen reizigers via meldingen aan de haltes.