Geel

Geelse wielrenners Balen BC zijn klaar voor nieuw seizoen

De Geelse renners van Balen BC zijn er klaar voor. Zaterdag werd de ploeg voor het nieuwe wegseizoen voorgesteld. Met Rob Nicasi heeft de club zelfs een wereldkampioen in de G-sport in hun midden.


Bij de miniemen rijden Thibo Coeckelberghs, Robbe Geudens, Dries Grosemans en Xim Lachi bij de 9 jarigen. Robbe Coeckelberghs bij de 10 jarigen. Dries De Pooter, Ward Van Hout, Luca Van Hout, en Bram Willems bij de 11 jarigen.


Bij de aspiranten 12 jaar zijn het Daan Grosemans, Lucas Taels en Jarne Van Dijck. Bij de 13 jarigen hebben we Robbe De Schutter, Tuur Gys, Lowie Schoors. Bij de 14 jarigen Arne Cools, Joe Dierckx, Laurens Dierckx, Jorne Gielens en Arne Vrachten.


Bij de eerstejaars nieuwelingen is dit Anton Leynen en bij de tweedejaarsnieuwelingen Siebe Gielens, Brend Kerckhofs, Alex Taymans en Gilles Van Der Auwera.


Bij de eerstejaars junioren zijn dit Siebe Lievens, Jordi V an Dingenen en Jacques Vandecruys. Bij de tweedejaars zijn dit Jenthe Biermans en Thomas Leynen.


De begeleiding van de dames jeugd is volledig Geels met Ruben Van Geel, Johan Schoonis en Martine Schepens. Bij de dames jeugd rijden Sarah Janssens en Celine Verreydt.


Op 17 februari rijden de renners van Balen BC hun clubkampioenschappen op de Heidehuizen in Mol. De eerste wedstrijd gaat van start om 12u30.