LaakdalMeerhout

Politie waarschuwt voor wisseltruc

Bij de lokale politie van de zone Geel-Laakdal-Meerhout liepen de laatste weken meldingen binnen over een wisseltruc. Een man van vreemde origine vraagt om geld te wisselen in kleingeld. Meestal gaat het om een briefje van 5 euro. Terwijl de aangesproken persoon in de geldbeugel wisselgeld zoekt, wordt er geld ontvreemd. De man die zich met deze praktijken bezighoudt zou zich verplaatsen in een bruine of grijze mercedes met buitenlandse nummerplaat. Hij heeft zowel in de Kollegestraat als op de Diestseweg al succesvol deze wisseltruc uitgevoerd. De politie vraagt aan iedereen om voorzichtig te zijn. Wie iets verdachts ziet, kan best onmiddellijk de politie verwittigen op het nummer 101. Voor feiten in Geel, Laakdal of Meerhout kan je ook terecht op het rechtstreekse nummer 014/56.47.00