Meerhout

Extra agenten voor heenwedstrijd finale eindronde VGM

Er worden extra agenten ingezet voor de heenwedstrijd in de finale van de eindronde tussen Verbroedering Geel Meerhout en Racing Mechelen. Dat zei commissaris Jan Van Lommel van de lokale politie. Ook worden enkele spotters ingezet. Dat zijn agenten in burger die in de eerste plaats de eigen risicosupporters in het oog houden. Ook worden nog extra manschappen ingeschakeld. Het voorbije seizoen moest de politie niet al te veel extra agenten oproepen, omdat de risico wedstrijden eerder een uitzondering waren. Mocht VGM naar tweede klasse promoveren, dan gaat de politie wel vaker met risicomatchen te maken krijgen. De heenwedstrijd van de finale van de eindronde start morgenavond om zes uur in het Leunenstadion. Op zondag 2 juni is er de terugmatch in Mechelen.