Meerhout

Malaise in eindronde derde klasse

De wedstrijd tussen Verbroedering Geel Meerhout en Oudenaarde van donderdag is uitgesteld en verschoven naar zondag. Reden voor de malaise is de licentie die Boussu Dour woensdag kreeg van het BAS. De Henegouwers mogen volgend seizoen gewoon aantreden in tweede klasse. De licentie voor Boussu Dour komt als een verrassing. De licentiecommissie wees hun dossier tot twee keer af. Nu oordeelde het BAS dat de club aan alle gestelde voorwaarden voldoet. Plots moet Oudenaarde de eindronde spelen tegen de derdeklassers omdat het een plaats zakt. Oudenaarde heeft derdenverzet aangetekend bij de KBVB omdat het geen drie punten kreeg voor de forfaitzege tegen White Star Woluwe. Zij stelde een niet speelgerechtigde speler op in de wedstrijd tegen Oudenaarde. Als Oudenaarde gelijk krijgt, dan moet Heist alsnog de eindronde spelen.