Geel

Uitbater drankverkoop ‘Geel Zomert!’ gezocht

De stad Geel zoekt een concessionaris voor de uitbating van de drankverkoopstand tijdens de jaarlijkse concerten van Geel Zomert!, in de tuin van jeugdcentrum De Bogaard in Geel. De concerten vinden in 2013 plaats op 5, 12, 19, 26 juli en op 2, 9, 16, 23 en 30 augustus. Naast het uitbaten van de drankverkoop staat de concessionaris ook in voor het werven en begeleiden van 15 vrijwilligers van één Geelse jeugdvereniging per concert die de concessionaris helpen bij het uitbaten van de drankverkoop en de opbouw en afbraak. Lastenboek met voorwaarden en inschrijvingsformulier zijn verkrijgbaar bij Toerisme Geel. Voor alle inlichtingen of vragen gelieve contact op te nemen met Hans Driesen, Toerisme Geel, tel. 014 56 63 81 of per e-mail: hans.driesen@geel.be