GeelLaakdalMeerhout

Werken aan twee bruggen E313 in Geel-Oost

Maandag starten de herstellingswerken aan twee bruggen van de E313 in Laakdal. Zo start men eerst met de brug over de Nieuwe Baan (N174). Twee weken later is de brug over de Steenweg op Meerhout aan de beurt. Het verkeer op de E313 ondervindt geen hinder van de werken.


Op de weg onder de bruggen is tijdens de werken slecht verkeer in één rijrichting mogelijk. Tijdens de herstelling van de brug over de Nieuwe Baan kan het verkeer van Diest naar Geel. Het verkeer van Geel naar Diest moet plaatselijk omrijden via de Steenweg op Meerhout en de Heikantstraat.


Tijdens de werken aan de brug over de Steenweg op Meerhout kan het verkeer van Geel naar Eindhout onder de brug passeren. Het verkeer van Eindhout naar Geel moet plaatselijk een omleiding volgen via de Heikantstraat en Nieuwe Baan.


Fietsers hebben altijd een veilige doorgang onder de bruggen, in beide richtingen.