LaakdalMeerhout

Inbraak in basisschool De Regenboog

Inbrekers hebben donderdagnacht toegeslagen in basisschool De Regenboog in de Kapelstraat. De daders zijn in minstens drie lokalen binnen geweest en doorzochten de kasten. Wellicht werd er geen buit gemaakt. De inbraak had nauwelijks gevolgen voor de lessen. Na de vaststellingen door de politie werden de lokalen weer in gebruik genomen.


Ook in de zaal Holvenia, vlakbij de school, werd ingebroken, vermoedelijk door dezelfde daders. Onder meer in de keuken werden kasten opengebroken. Het is nog niet duidelijk of er iets is gestolen. Enkele verenigingen die vaak van de zaal gebruik maken, beschikken over kastjes waarvan er door de daders werden geopend. Die mensen moeten nu zelf komen kijken of er iets verdwenen is. De recherche van de lokale politie Geel-Meerhout-Laakdal onderzoekt de zaak. Voorlopig zijn de daders spoorloos.