Nieuwe speelplaats VBS Top@punt ingehuldigd

147 kleuters en leerlingen van Top@punt huldigden op vrijdag 11 oktober hun nieuwe speelplaats in Punt plechtig in. De leden van de leerlingenraad waren danig onder de indruk toen ze bij het begin van het nieuwe schooljaar hun volledig gerenoveerde speelplaats terug zagen. Niet enkel de speeltoestellen, ook de schuildaken, zandbak en grasveldjes werden vernieuwd, er werd zelfs een heuse buitenklas gebouwd. Met hulp van de ouderraad en enkele gulle sponsors bouwde de school de 50 jaar oude speelplaats om tot een veilig en modern plein. Helemaal nieuw is de buitenklas. Het is een hoek van de speelplaats waar een podium voorzien is met enkele vaste zitplaatsen, een locatie waar lessen in openlucht , voorstellingen of andere leuke activiteiten kunnen gebeuren. Om de voormalige pastoor van de parochie Punt in de bloemetjes te zetten voor zijn inspanningen voor het schooltje, werd deze buitenklas ‘@gora pastoor versmissen’ gedoopt.


""


""