GeelKasterleeWesterlo

Winkels Geel-West blijven goed bereikbaar

De handelaars in de omgeving van Geel-West blijven goed bereikbaar tijdens de laatste fase van de werken aan de Noord-zuidverbinding. Hoe je de winkels best bereikt zie je op onze website geelfm.be. Afgelopen maandag ging de fly-over open in Geel-West. Deze ingebruikname is alvast een belangrijke stap van de realisatie van de noord-zuid Kempen om het verkeer vlotter en veiliger te laten verlopen. Nu volgt er nog een periode van intensieve werken om de huidige toegangswegen op dit knooppunt aan te sluiten. De bijhorende hinder zal stapsgewijs afnemen tot aan de volledige afwerking van de Noord-Zuid Kempen in de zomer van volgend jaar.


Cluster 1:


shoppingpark De Watertoren, Dagbladhandel – Broodjesbar CK&S, outletwinkel Merk-Kleding, hotel Vivaldi en Action.
Dit shoppingpark, gelegen vlak naast de nieuwe noordelijke rotonde en de carpoolparking, is op verschillende manieren bereikbaar.


Vanaf de E313 kunt u via afrit 24 Geel-Oost rijden en vervolgens de Amocolaan, de Janssen-Pharmaceuticalaan en de Bell-Telephonelaan volgen.Het verkeer dat vanuit Geel komt, kan via de Westelijke Ring de Koning Albertstraat inrijden en daarna via de Janssen-Pharmaceuticalaan en de Bell-Telephonelaan tot aan het shoppingpark rijden.


Het verkeer dat vanuit Westerlo komt, kan best even via Liessel de E313 oversteken en daarna via de Janssen-Pharmaceuticalaan en de Bell-Telephonelaan tot aan het shoppingpark rijden.


Cluster 2: Buga


Deze winkels zijn bereikbaar via de Nijverheidsstraat. Hier geraakt u via de E313 en afrit 22 Herentals-Oost of vanuit Geel en Westerlo via de Herentalseweg (N13) en de Aarschotseweg (N152), Neerbuul of Moleneinde.


Cluster 3: shoppunt Geel-West
Dit shoppunt is gelegen vlak naast de nieuwe zuidelijke rotonde en de Grote Steenweg (N19). De winkels bereikt u het best via de zuidelijke rotonde en de Grote Steenweg (N19).


Cluster 4: winkelcentrum in Olen
Dit winkelcentrum is gelegen in Olen, vlak naast de Herentalseweg/Geelseweg (N13). De winkels zijn vanaf de E313 vlot bereikbaar via afrit 24 Herentals-Oost. Verder kunt u ook gewoon de Herentalseweg/Geelseweg (N13) volgen.


Cluster 5: winkels Antwerpseweg (N19)
Deze winkels zijn gelegen langs de Antwerpseweg (N19) en blijven gewoon bereikbaar via diezelfde weg. Het verkeer vanuit Westerlo en vanaf de E313 kan ofwel via de fly-over rijden, ofwel via de Westelijke Ring (R14).


Ook in Kasterlee blijven de winkels in het centrum en aan de Turnhoutsebaan bereikbaar..Afgelopen donderdag startte de derde en laatste deelfase aan het kruispunt van de Turnhoutsebaan en de Noordlaan. Als alles volgens plan verloopt, worden de werken aan het kruispunt eind oktober afgerond. Tijdens de werken wordt verkeer komende van Geel en van Turnhout omgeleid via de Noordlaan en het kruispunt van de Lichtaartsebaan en de Noordlaan.