LaakdalMeerhout

Intense controle op inbraken door lokale politie

Het afgelopen weekeinde controleerden de politie van de zone Geel-Laakdal-Meerhout 704 voertuigen en 85 personen in het kader van inbraken. Twee informatierapporten werden opgesteld voor verdachte handelingen. Ook werden agenten van de federale politie ingezet. De controle kaderde in een provinciale actie gericht tegen inbraken. Binnen de politiezone loopt momenteel ook een project om diefstallen te voorkomen. Dagelijks zijn extra ploegen die hoofdzakelijk werken op woninginbraken, met patrouilles in inbraakgevoelige buurten, controles van voertuigen en personen. De agenten delen ook flyers uit met het doel van de acties en enkele preventietips. Mocht jij iets verdacht zien, meldt dit dan zo snel mogelijk aan de politie op het nummer 014/56.47.00 of het noodnummer 101.