LaakdalMeerhout

Politie houdt extra toezicht in winkelstraten bij eindejaarsperiode

De agenten van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout houden de volgende twee weken extra toezicht in de winkelstraten. Tijdens de eindejaarsperiode is het traditioneel drukker in de winkels. De kans op gauw-, winkel en andere diefstallen is dan ook groter. Regelmatig patrouilleren de agenten door de winkelstraten om diefstallen te voorkomen en als het nodig is ook snel op te treden. Tijdens de sluitingsuren van de winkels is er extra politie aanwezig. De agenten doen dit in uniform, maar ook anoniem. Er wordt ook extra politiepersoneel ingezet tijdens de kerstmarkt in Geel op 14 en 15 december en tijdens de eindejaarsschopping op 14, 15, 21, 22, 28 en 29 december in de winkelstraten. Ook tijdens kleinere lokale activiteiten in heel de zone en de solden houdt de politie een oogje in het zeil.