Geel

Geel zoekt gastgezinnen voor Special Olympics

De stad Geel zoekt gastgezinnen die van dinsdag 9 tot zaterdag 13 september een tweetal deelnemers van de Ierse of Roemeense delegatie onderdak willen bieden. Ook wie een activiteit wil begeleiden of zijn bijdrage wil leveren als tolk is welkom. Op maandag 3 februari is er een infovergadering in het stadhuis over het Host Town programma van de stad. Je komt er alles te weten, wat er van de gastgezinnen wordt verwacht en hoe ze samen een warme stad kunnen zijn voor de Ierse en Roemeense deelnemers aan de Special Olympics. De stad Geel stelde zich kandidaat als gastgemeente voor de special Olympics. De spelen worden dit jaar georganiseerd in Antwerpen van 13 tot 20 september. De week voor de special Olympics komen Ierse en Roemeense deelnemers in Geel logeren, trainen en ontspannen. Zo’n 80 atleten en coaches komen naar Geel. Voor meer informatie en kandidaatstelling kun je contact opnemen met Toerisme Geel.