Geel

Geelse Kajakvaarders openen deuren voor nieuwkomers tijdens BLOSO watersportdag

De Geelse kajakvaarders organiseren tijdens de BLOSO watersportdagen op 17 en 18 mei initiaties voor beginners. De initiatielessen zijn gratis en vinden plaats in Ten Aard. Klik hier voor meer informatie.

 

Het afgelopen weekeinde is de club met 11 Geelse kajakvaarders vertrokken naar de de wedstrijd op de Baldenseysee in het Duitse Essen. Eén van de grootste regatta’s in Europa. Bij de junioren K2 plaatsen Pauline Druyts met Joke Coppens (van KSKZ) zich voor de finale. De Geelse kadet Stijn Peeters plaatste zich voor de B finale. De organisatie in Essen had te kampen met stormweer en ook met storingen van de tijdsregistratie. Waardoor er geen tijden bekend zijn. Op zondag werd het ganse programma afgelast omwille van het slechte weer. De Geelse kajakvaarders maakten deze reportage over de trainingen in Hazewinkel en de wedstrijden in Essen.