Geel

Actiegroep ‘Geelse chaos’ met belgerinkel naar gemeenteraad

De actiegroep Wij zijn de Geelse chaos beu voert al sinds het begin van de invoering van het nieuwe verkeerscirculatieplan in het centrum actie tegen dit plan. De groep roept op om voor de gemeenteraad van woensdag vanaf 19 uur met de fiets naar het Ooievaarsnest te komen om met belgerinkel de raadsleden op te roepen voor een vlotter en veiliger verkeersbeleid. De actiegroep blijft bezorgd over de verschillende pistes die de meerderheidspartijen willen bewandelen en vraagt om de situatie voor Rozendaal meteen op te lossen door terug te keren naar de vroegere opstelling en dit al vanaf volgende maand. Omdat er volgens de actiegroep geen draagkracht meer is om deze situatie nog langer aan te houden. De actiegroep is ook van mening om de proefopstelling van het circulatieplan in het centrum definitief stop te zetten.