Wedstrijden Rode Duivels gratis op groot scherm op de Markt

Het horecaplatform toont in samenwerking met ASV Geel de WK-matchen van de Rode Duivels op een groot scherm van 30m² op de Markt. Onder andere Tanja Dexters, Piet Den Boer en Bart Goor tekenen present om de wedstrijden te voorzien van de nodige commentaar. De inkom is gratis.

Er wordt een toegangscontrole gehouden om te vermijden dat gevaarlijks voorwerpen zoals glas en vuurwerk op de Markt geraken. De vijf toegangen naar de Markt (Postpaddekes, Diestseweg, Pas en Havermarkt en Markt) worden op de wedstrijddata telkens afgesloten met nadarhekken.

Ook eventuele volgende rondes

De Rode Duivels spelen hun matchen op  dinsdag 17 juni (18u), zondag 22 juni (18u) en donderdag 26 juni (22u). Bij kwalificatie voor de volgende rondes gaan ook die wedstrijden op de Markt te volgen zijn . Op de wedstrijddata wordt de Markt volledig afgesloten voor het verkeer vier uur voor de wedstrijd tot twee uur na de wedstrijd. De bussen van de lijn volgen een tijdelijke omleiding en het verkeer dat van de Pas richting Markt wordt dan afgeleid langs de Peperstraat. Fietsers mogen nog wel door.

Voor de match van zondag 22 juni wordt de ploegvoorstelling gehouden van tweedeklasser ASV Geel