Geel

ASV Live co commentator Alex Kolev zag zijn ASV Geel nipt verliezen van OHL

ASV Geel verloor haar wedstrijd tegen Oud Heverlee Leuven. Het werd 2-1 op het veld van de Leuvenaars. Na zes minuten wedstrijd kwam Geel op voorsprong dankzij een doelpunt van Marijn Steurs. Verder kwam OHL goed weg bij een schot van Bossekota die naast de verste paal van het doel hobbelde. Na twintig minuten kreeg ASV Geel een strafschop tegen. De gelijkmaker was een feit door Bostock. Vroeg in de tweede helft floot de scheidsrechter opnieuw een strafschop voor OHL na handspel in de zestien meter. Broeckaert miste niet en bracht OHL op een 2-1 voorsprong. Ben Santermans pakte rood na een zware fout op Somé. Iets later stond Bossekota op het punt om de gelijkmaker binnen te duwen, maar doelman Bailly stopte deze af. OHL is de winnaar van de eerste periode in de proximus league.