Opbrengst Walk for Life en Request for Life : 873 euro voor Esperanza

Walk for life en Request for life brachten samen 873 euro op voor het goede doel. Dit jaar ging het ingezamelde geld naar Esperanza, een zaalvoetbalproject voor Maatschappelijk kwetsbare Jongeren. Esperanza bereikt 50 Geelse Jongeren. Ze spelen met twee ploegen in zaalvoetbalcompetitie. Maar de nadruk Ligt op trainingen. Drie ploegen trainen elk een uur. Esperanza is een samenwerkingsverband tussen OPZ, De Waaiburg, Avalympics, de dienst Gelijke Kansen Geel, Lokaal Opvang Initiatief de Ark en Sopro. 43 Wandelaars trotseerden de barre weersomstandigheden. ’s Ochtend om 7 u vertrok men in het centrum van Larum voor een tocht van 50 km doorheen een winters landschap. ’s Avonds rond 19u kwamen de wandelaars terug aan in Larum. Organisator Koen Dierckx sprak van de zwaarste editie ooit. Gelijktijdig startte bij Geel FM  Request for life. Een verzoekplatenprogramma voor hetzelfde goede doel en om de wandelaars van Walk for life een hart onder de riem te steken. Iedereen kon vanaf 1 euro een verzoeknummer aanvragen. Na twaalf uren programma kwam Geel FM uit op een bedrag van 305 euro en werden 168 verzoeknummers gedraaid.