LaakdalMeerhout

Eerste Polysafe avond is succes

Vorige week vond de eerste Polysafe-avond plaats. Het is geïnspireerd op het welgekende ’tupperware systeem. Een koppel uit Meerhout had een tiental buren, kennissen en vrienden bij hun thuis uitgenodigd voor een avond over diefstalpreventie. Jos Delarbre, inbraakpreventie-adviseur van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout was de spreker van dienst. Hij lichtte de samenwerking met de politie toe en gaf meer uitleg over wat je zelf allemaal kan doen om je woning beter te beveiligen tegen inbrekers. Hij toonde ook hoe je best waardevolle voorwerpen registreert. De reacties van de deelnemers waren achteraf erg positief. Heb je ook zin in een Polysafe avond en woon je in Geel, Laakdal of Meerhout, dan neem je contact op met de inbraakpreventie-adviseur van de politiezone Jos Delarbre op. Telefonisch op 014 56 47 33 of via mail op jos.delarbre@pzglm.be