Geel

RTV zoekt Geelse cineasten

Vanaf 1 maart komt de regionale televisiezender RTV met een volledig nieuwe programmering. Hierin gaat ruimte zijn voor ‘user generated content’. Dat wil zeggen dat ook Gelenaars beeldmateriaal kunnen aanleveren en zo onze stad in beeld kunnen brengen. Concreet is RTV op zoek naar inwoners die videofilmpjes willen aanleveren om uit te zenden op DagTV. Elke uitzending wordt in een ander thema gegoten. Als eerste thema heeft RTV gekozen voor ‘historische of bijzondere gebouwen uit het zendgebied’. Bedoeling is dat sfeervideo’s worden gemaakt met een speelduur van 3 minuten per gebouw. De beelden zijn sfeerbeelden van zowel exterieur als (waar mogelijk) interieur. De films worden getoond zonder geluid. Een muziektrack moet je dus niet voorzien. Interesse om Geel in de kijker te zetten? Laat dan zeker van je horen. Je kan je montage digitaal aanleveren in Mpeg4 formaat via WeTransfer of per harddisk. De naam van Geel alsook de naam van de cineast wordt als screencredit in beeld gebracht.