LaakdalMeerhout

Polymobiel voor eerste maal in actie op dinsdagmarkt

De ‘Polymobiel’ werd dinsdag voor de eerste maal gebruikt door de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. Het is een mobiel kantoor dat uitgerust is om polyvalent in te zetten voor allerlei politiewerk. De naam is een samenvoeging van de naam Poly, de mascotte van de politiezone, en een mobiel kantoor. De agenten willen zo de afstand tussen het kantoor en de inwoners letterlijk verkleinen. De Polymobiel kan ingezet worden bij fietslabelacties, als mobiel kantoor, als verhoorruimte, voor verkeersacties, bij evenementen en bij rampen, Vanaf deze maand gaat de lokale politie één keer per maand met de Polymobiel aanwezig zijn op de dinsdagmarkt in Geel. De Polymobiel doet dan dienst als mobiel kantoor. Gisteren kon je alvast je fiets laten labelen.