Geel

Ambiance en gemoedelijke sfeer op Reggae Geel

Naar schatting 28.000 mensen kwamen luisteren naar de eerste dag van reggae Geel. Met het verschuiven van de hoofdact Shaggy naar vrijdag kwam er al heel wat mensen opdagen. Ook vandaag moet het een topdag worden. Meer dan 14.000 mensen vonden een plaats op de camping van Reggae Geel. Op en rond de weide verliep alles in een gemoedelijke sfeer. De politie waarschuwt wel via sociale media om geen waardevolle spullen achter te laten op de camping. Al verschillende meldingen van diefstallen zijn binnengelopen. Ook besteedt de politie veel aandacht aan drugshandel. Op het terrein zelf lopen agenten in burger rond op zoek naar dealers. Dit jaar is er ook extra aandacht voor drugs in het verkeer. Morgen bij de uitstroom houdt men extra controles in de buurt van het festival.