LaakdalMeerhout

Dodelijk ongeval met fietster aan kruispunt Ring-Winkelom

Een vrouw is op haar fiets woensdagnamiddag verongelukt op het kruispunt van de Ring met Winkelom. Ze kwam onder een vrachtwagen terecht. Het onderzoek over de preciese omstandigheden van het ongeval werden woensdag nog verder onderzocht. Volgens de politie was er geen sprake van een klassiek dodehoekongeval. De vrouw reed met haar fiets onder het achterste deel van de grote trekker met oplegger toen die al grotendeels naar de zijweg was afgeslagen. Ook wordt onderzocht of het feit dat de vrouw op een elektrische fiets reed, iets met de omstandigheden van het ongeval te maken had. De vrachtwagenchauffeur en enkele getuigen waren zo zwaar onder de indruk dat ze medische bijstand moesten krijgen. Voor de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout is dit het eerste dodelijk ongeval van het jaar.