Geel

BBC Finas Geel op zoek naar eerste zege

Basketbalclub Finas Geel moet zaterdag tegen Nijvel aantreden zonder Yannick Cornelissen, Dave Dhaens, Ramon Sendar en Francis Wegge. Coach Dirk Van Dongen kan waarschijnlijk rekenen op Jan Hermans, maar dit blijft af te wachten tot de wedstrijddag. De terugkeer van Hermans zou meer dan welkom zijn, zeker nu vorige week Joeri Moonen opnieuw meespeelde en eerder ook Barry Dictus terug aan de slag ging. Misschien bestaat de mogelijkheid om morgen de match tegen Nijvel te winnen. Nijvel zag zijn start ook deels de mist ingaan. Basketbalclub Finas Geel verloor al zijn wedstrijden, sinds de start van de competitie, omdat spelers één na één geblesseerd uitvielen. De Geelse jongeren kunnen zich dan weer richten op Geel B, het team dat na twee winstmatchen de leiding had genomen in eerste provinciale, maar vorige week forfait moest geven.