Geel

Geelse kerstmusical “De Magische Kerstbal” zoekt zang- & acteertalent

Voor de kerstmusical ‘ De magisch kerstbal’ is regisseur Ief Dams op zoek naar jongens en meisjes tussen 8 en 15 jaar voor kinderhoofdrollen, mannen en vrouwen tot 45 jaar en mannen vanaf 45 jaar. Voorwaarde is dat je goed moet kunnen zingen en acteren. Voor de invulling van deze hoofdrollen worden audities gehouden op zaterdag 26 september in lokaal 1.14 op de eerste verdieping van het stadhuis. Heb je interesse dan moet je jouw voor 20 september inschrijven door een mail te sturen met je contactgegevens naar kerstmarkt@geel.be. Na 20 september ontvang je meer details over de auditie. Wie met de kerstmusical wil meespelen maar geen ambities heeft voor één van de hoofdrollen hoeft niet aan audities deel te nemen. Je kan jezelf vanaf 5 september aanmelden via de website www.fanvandimpna.be. De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 24 september. Wil je meer over de inhoud van de kerstmusical weten, dan is er een infovergadering gepland op dinsdag 22 september om half acht ’s avonds in de Leonardozaal van het St-Dimpnacollege. De voorstellingen worden dit jaar gespeeld in een verwarmde tent op de parking van de Havermarkt.