Geel

Geelse vzw genomineerd voor I2C award

De Geelse vzw Foyer de Lork is genomineerd voor I2C innovatie awards in de categorie tools met haar project Warme Zorg. Het project heeft als doel de teamgeest en het gevoel van waardering bij alle medewerkers binnen de woonzorgcentra te versterken. Ook wil het project bewoners en hun familie attenderen dat inspanningen voor een aangename en warme sfeer in een woonzorgcentra van beide kanten moet komen. In al de woonzorgcentra staan displays met kleine kaartjes met spreuken die iedereen ongedwongen aan elkaar kan geven. 

VZW Foyer de Lork kan je steun best gebruiken om de eye to see award in de wacht te slepen.  Stem online voor vzw Foyer de Lork project Warme Zorg in de categorie Tools en klik hier

De winnaars van de I2C wedstrijd worden op 9 oktober bekend gemaakt tijdens EXPO60+, de vakbeurs voor de zorgsector in de Nekkerhal in Mechelen.