Geel

Noodploeg BBC Finas Geel maakte het moeilijk voor Kontich

Basketbalclub Finas Geel kon met een noodploeg toch niet stunten tegen Kontich. Het werd 70-80. Finas Geel hield stand tot aan de rust en knokte zich in het slotkwart nog bijna langszij. Bij Finas Geel waren Hermans, Cornelissen, D’Haens en Sendar nog altijd gekwetst. Het team werd aangevuld met enkele jonge spelers uit de B ploeg. Verassend genoeg nam Finas Geel de match meteen in handen en leidde het na de eerste kwart met 23-21. Ook in de tweede kwart ging het gelijkopgaand en ging men rusten met 38-38. In de tweede helft startte Kontich beter en sloeg een kloofje. Maar zowel Moonen als Goris brachten Geel weer langszij. Kontich kon dankzij Wuyts wederom uitlopen tot 15 punten, maar de thuisploeg gaf zich nog niet gewonnen en beperkte op een gegeven moment het verschil tot zes punten. Finas Geel kenden veel pech doordat pogingen van Moonen en Dictus uit de ring rolden. Kontich maakte dan handig gebruik om de partij in een beslissende plooi te leggen.