Geel

Asfalteringswerken op E313 tussen Massenhoven en Geel

Donderdag- en vrijdagnacht voert men herstellingswerken uit op de E313 tussen Massenhoven en Geel. Op verschillende locaties wordt in de richting van Hasselt telkens de toplaag asfalt vernieuwd op de snelweg. De werken starten donderdag om 20u in de buurt van het op- en afrittencomplex van Massenhoven. De op- en afrit Massenhoven richting Hasselt is dan tijdelijk gesloten. Later op de avond wordt er gewerkt ter hoogte van Grobbendonk en Herentals Industrie. Tijdens de werken wordt afwisselend een rijstrook ingenomen. De andere rijstrook blijft open voor het verkeer. De werken duren tot 5 uur.  Vrijdag starten de werken ook om 20u. Dan werkt men op de E313 ter hoogte van Oevel in de rijrichting van Hasselt. Het verkeer beschikt altijd over één rijstrook. Zaterdagochtend om 5 uur zijn de werken klaar.