GeelMeerhout

Geelse TTC speelt volgend seizoen op nieuwe locatie in Bel

De Geelse Tafeltennisclub speelt volgend seizoen in een nieuwe tafeltennishal in Bel naast tennisclub De Bruul. Het nieuwe lokaal beschikt over 2 speelruimtes, waar elk vier competitietafels worden opgesteld. In het middengedeelte komen sanitaire ruimtes en een cafetaria. Dankzij de gunstige ligging in de driehoek Mol-Geel-Meerhout wil de club haar werking verder uitbreiden en hoopt op nog meer leden van de aangrenzende gemeenten en de eigen stad.

De huidige club bestaat uit 93 leden aangesloten bij de Vlaamse Tafeltennis Liga, 12 recreanten en een 20 tal G-atleten. Met 12 herenploegen en 5 jeugdploegen in competitie is de club één van de grootste in de provincie Antwerpen. De Geelse Tafeltennis Club bestaat al 7 jaar en is een fusieclub van MEPP-STEGETA-OGETA en BP.

Momenteel speelt de Geelse TTC in de Kollegestraat in het centrum en de Kalvarieberg in Oosterlo. Beide zalen voldoen niet meer aan de hedendaagse eisen van wat een moderne sportaccomodatie moet zijn. Vooral de veiligheid en de sanitaire voorzieningen zijn ondermaats en voldoen niet meer. Dankzij de financiële steun van één van de spelers van de Geelse TTC, kreeg de club nu de kans op een volledig nieuw gebouw op te richten.