GeelLaakdalMeerhout

Man en vrouw uit Geel verdacht van inbraken in carwashes

Een man en een vrouw uit Geel werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter. De lokale politie van Lier onderschepte hen in de nacht van maandag op dinsdag met een wagen met een gestolen nummerplaat.  Ze probeerden eerst nog in te rijden op de Lierse patrouille, maar de bestuurder reed uiteindelijk tegen een betonnen pijler. De man en vrouw vluchtten weg, maar de politie kon hen met behulp van een speurhond in een nabijgelegen tuin aantreffen. In de wagen vond de politie zaken terug die vermoedelijk afkomstig zijn van inbraken in carwashes. Tussen 18 februari en 23 februari werden er een tiental inbraken in carwashes vastgesteld zowel op het grondgebied van de lokale politie Zuiderkempen, als op dat van de lokale politie Geel-Laakdal-Meerhout.