De wensboom van VTM bezoekt basisschool De Luchtballon

Maandagavond gaat ongetwijfeld heel Geel gekluisterd voor de buis zitten om naar de Wensboom te kijken bij de commerciële tv zender VTM. Niels Destadsbader presenteert het programma en bezocht enkele weken geleden basisschool De Luchtballon in de Lebonstraat. Zusjes Floor en Kaat en hun nichtje Amélie wensten dat hun opa een dag vrij verdient omdat hij zo goed voor oma zorgt. Hun oma is dement en hun opa zorgt elke dag voor haar met veel liefde.  De meisjes namen opa in een helikopter mee naar de laatste thuismatch van zijn favoriete club ASV Geel. Ook leerling Zitah ziet haar wens in vervulling gaan. Zij wenst dat haar papa haar mama ten huwelijk vraagt. Alle registers werden opengetrokken met zelfs Regi en Linda van Milk Inc. Hoe dit allemaal afloopt, maandag 20u35 VTM.