KasterleeMol

Era Innoa is jarig en betaalt commissie terug

Era Innoa uit de Stationsstraat bestaat 5 jaar en ontpopte zich tot gevestigde waarde in de regio rond Geel, Mol en Kasterlee. Om dat te vieren pakken ze uit met een spectaculaire verjaardagsactie. Verkopers die tussen 1 juni en 31 augustus via ERA Innoa hun huis verkopen, maken kans om de commissie terug te winnen. Een prachtige geldprijs die tot € 5000 kan bedragen.

Het kantoor in de Stationsstraat in Geel draait uitstekend. “In de voorbije 5 jaar hebben we ons op de kaart gezet in de Kempen.” Zegt zaakvoerster Heidi Van Tichelen. “Het is onze ambitie om de groei van de afgelopen jaren nog verder te versterken. We willen daarom nog meer tot bij de verkopers en kopers van woningen, appartementen, bouwgronden zelf te komen. Dat doen we door o.a. roadshows, events en infoavonden te organiseren. Met deze zomer-actie waarbij de verkopers hun commissie kunnen terug winnen, geven we alvast een mooi verjaardagscadeau weg.”

Heidi Van Tichelen startte voor haar vorige werkgever al een ERA-kantoor op in het centrum van Leuven en één in Kessel-lo. Ze kreeg daardoor de goesting te pakken om zelf ook te ondernemen. “We zijn in Geel van nul begonnen en hebben sindsdien ons in de markt gevestigd als een volwaardig vastgoedkantoor mét de extra service die het ERA-netwerk met zijn 110 kantoren te bieden heeft.” Zegt Heidi Van Tichelen.

Met heel veel energie gooide ze zich in het ondernemersmilieu. Ze werd ook bestuurslid van Jong Voka Kempen, Geel Centrum vzw, en de Gecoro-raad  van de stad Geel. Dit alles heeft de band met Geel alleen maar hechter gemaakt. Begin dit jaar kocht ze ook het kantoor dat ze huurde in de Stationsstraat om zo het vertrouwen te bevestigen.

ERA Innoa is bekend van de ERA Open Huizen Dagen. Drie maal per jaar organiseren de ERA makelaars over hele land de ERA Open Huizen Dagen. Een succesformule voor zowel kopers als verkopers. Kopers kunnen één dag tijd verschillende panden zonder afspraak bezoeken. Verkopers ontvangen tientallen geïnteresseerde kopers op één dag. De volgende ERA Open Huizen Dag vindt plaats op 11 juni.