Geel

Ketnetband en Pearl Jamming op Geel Zomert!

Op vrijdagnamiddag 22 juli is er Geel Zomert! junior met de Blitz Jukebox show en de ketnetband. De BlitZ Jukebox show is een interactieve muzikale show waarin een sprekende jukebox centraal staat. Meezingers van BlitZ waaronder de hitsingle ‘Tijd voor een selfie’ en de nieuwe ‘All For one’ en een heleboel andere bekende kids klassiekers laten je zingen, dansen en vooral veel fun beleven.

De Ketnetband is de meest swingende band van het land, en dit jaar blazen ze vijftien kaarsjes uit! Verwacht je aan een onvergetelijke, swingende en knettergekke show met de nieuwste maar ook de klassieke liedjes. Natuurlijk mag daar het gloednieuwe verjaardagslied niet in ontbreken.

Geel Zomert! Junior start om 14u30 en eindigt om 17u00

’s Avonds staat Pearl Jamming op het podium in de tuin van De Bogaard. Dit is de tribute band van Pearl Jam. Naast de grote hits uit de jaren 90 zoals Alive, Black en Jeremy, spelen ze ook het betere nieuwe werk van de laatste jaren. Om de live ervaring compleet te maken worden zelfs covers van bv. Neil Young opgenomen in de setlist.

Geel Zomert! start om 20u30 en de toegang in de tuin van de Bogaard is gratis.