LaakdalMeerhout

Interviewers op pad voor Europees onderzoek

Nog tot eind december zijn interviewers van onderzoeksbureau TNS Dimarso op pad in onder andere de gemeenten van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. De interviewers gaan een aantal, bij toeval aangeduide, personen thuis bezoeken om hen uit te nodigen voor een persoonlijk interview. Dit maakt deel uit van het European Social Survey waaraan België om de twee jaar aan deelneemt. De Katholieke Universiteit voert dit onderzoek uit om zo de sociale, politieke en ethische attitudes van onze landgenoten in kaart te brengen. De interviewers kunnen zich altijd identificeren met een badge. Iedereen die een bezoek krijgt van de interviewers heeft ook op voorhand een brief en folder hierover ontvangen. Voor vragen over het onderzoek kan je de nationale coördinator Celine Wuyts contacteren via mail op info@essbelgium.be of op het telefoonnummer 016 37 70 30.