LaakdalMeerhout

Agenten doen grootscheepse controle in Laakdal

Agenten uit verschillende teams van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout werkten samen aan een gebiedsgebonden actie in Laakdal. De thema’s die hierbij aan bod kwamen waren kleine criminaliteit, milieu-en bouwdossiers, verkeer, fietsverlichting en woninginbraken. In totaal werden 369 voertuigen, 15 fietsers en 20 personen gecontroleerd.  Vier bestuurders kregen een verkeersboete voor het niet dragen van de gordel. Voor twee personen bleef het bij een waarschuwing. 110 bestuurders werden gecontroleerd op alcohol. Geen van hen had teveel gedronken.  Verder werden twee milieu- en bouwdossiers afgewerkt en werden er twintig personen gecontroleerd in het kader van mogelijke domiciliefraude. De actie vond dinsdag plaats tussen 17.30 en 20.30 uur.