GeelLaakdalMeerhout

IOK organiseert samen met Geel groepsaankoop condensatieketels

Het IOK organiseert samen met de stad Geel en 26 andere gemeenten volgend jaar een samenaankoop van condensatieketels. Door samen de markt op te gaan, wil het IOK en de gemeenten goede voorwaarden bekomen voor een kwaliteitsvol aanbod. De vervanging van een oude ketel door een condensatieketel levert voor een relatief kleine investering veel energiewinst op. Zowel condensatieketels op aardgas als mazout worden aangeboden via de actie. In de gemeenten Geel, Laakdal en Meerhout gaat de actie van start in het voorjaar van 2017. Voor meer informatie kan je terecht op de info avond in Meerhout op dinsdag 13 december in de raadzaal van het gemeentehuis, Markt 1 in Meerhout. De infoavond start om 20u. Inschrijven voor de infoavond kan door hier te klikken. De firma’s worden gekozen door een stuurgroep van geïnteresseerde deelnemers. Deze stuurgroep komt op maandag 13 februari 2017 bijeen om 19u. in Laakdal. De firma’s die gekozen worden, komen zichzelf en hun werkwijze voorstellen op de infoavond in Geel op dinsdag 21 maart 2017 om 20u. in het stadhuis van Geel.