Geel

Geelse TTC B moest knokken voor overwinning

De eerste herenploeg van Geelse TTC moest niet aantreden. Nodo B gaf immers forfait.

Geelse TTC B – Nodo C : 14 – 2

Cijfers zeggen niet alles, de overwinningscijfers zijn zeer uitgesproken, toch moest de tweede herenploeg van Geelse TTC knokken voor elk punt. Nodo gaf zich zo maar niet gewonnen en van de eerste vier partijen moest drie keer de bel het voordeel aanwijzen. De aanmoedigingen van het thuispubliek waren dus hard nodig en brachten de betrachte winst voor de eigen spelers op. Enkel Kristof Van Reusel moest vóór de pauze een nederlaag ondergaan zodat de rust met een 7-1 voorsprong voor Geelse TTC inging.De veer bij de bezoekers was gebroken. De Gelenaars behaalden zege op zege. Enkel Ivan Camps kreeg nog één nederlaag te verwerken, met 10-12 in de vijfde en beslissende set. De top van de rangschikking blijft winnen zodat de rechtstreekse confrontaties zullen aanwijzen welke club op de twee promotie plaatsen zullen eindigen.