LaakdalMeerhout

Politiezone doet mee met zomer Bob-campagne

De zomer Bob-campagne start op vrijdag 9 juni. De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout kiest ook dit jaar hoofdzakelijk voor dagelijkse kleinschalige acties. Deze vinden op alle mogelijke tijdstippen van de dag en op alle mogelijke plaatsen in de zone plaats.

Ook controleert de politie regelmatig op sluipwegen, die vaak door bestuurders met een glaasje teveel op, gebruikt worden. Hierdoor loop je de kans om op elk moment gecontroleerd te worden. De actie loop tot 4 september.

Tijdens de campagne wordt ook een ‘weekend zonder alcohol’ georganiseerd van vrijdag 9 juni (18u) tot en met maandag 12 juni (6u). Gedurende dit weekend zijn er in heel het land extra alcoholcontroles.

De afgelopen jaren worden er meer chauffeurs betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Daarom besteden we ook hieraan extra aandacht tijdens de hele campagne.