Geel

ASV Geel speelt gelijk tegen Dender

ASV Geel speelde 2-2 gelijk op het veld van Dender. In de eerste helft waren er een paar kansen voor Geel. Zaidi ging op wandel door de Denderse defensie en zijn schot wordt gepakt door de Denderse keeper. Pal op het half uur kopte Haagen over na corner. Zeven minuten later werd een voorzetschot van Zaidi door de Denderse keeper uit doel geduwd. Na een vrije trap kon Maggio zijn kopbal niet verzilveren. In de tweede helft opende Hoefnagels in de 52ste minuut de score voor ASV. Na 68 minuten werkte Cocchiere de gelijkmaker voor Dender binnen. Nog geen minuut later kon Zaidi alleen op doel afgaan en zette 1-2 op het scorebord. Op het einde van de wedstrijd maakte Bogaerts de gelijkmaker voor Dender. Volgende zaterdag speelt ASV Geel thuis tegen Châtelet. Wedstrijd start om 20u in het Leunenstadion.