Geel

ASV Geel wint van Châtelet, Radja Nainggolan schenkt gesigneerde trui voor veiling ‘Stop Darmkanker’

ASV Geel won met 4-0 van Châtelet. De Geelse doelpunten werden gemaakt door Hoefnagels, Zaidi, Karadayi en Christiaens.

Voor de match gaf Dr. Luc Colemont een lezing over darmkanker. De actie ‘Laat je niet buitenspel zetten door darmkanker’ was een initiatief van ASV Geel en richtte zich naar ondernemers uit Geel en de Kempen. Ten voordele van de vzw ‘Stop darmkanker’ werd een tombola georganiseerd, een pronostiek gehouden en een gesigneerde voetbaltrui van Yannick Carrasco geveild.

Nu wordt op de facebookpagina van ASV Geel het gesigneerde voetbaltrui van AS Roma speler Radja Nainggolan geveild. Je kan bieden tot en met donderdag 30 november 18u. De opbrengst gaat volledig naar het project "Stop darmkanker" van Dr. Luc Colemont. De hoogst biedende krijgt de shirt van Nainggolan overhandigd door zijn broer Manuel. Het startbod is 250 euro.