Brug over Albertkanaal in Stelen afgesloten vanaf 28 mei

Het verkeer kan vanaf 28 mei tot en met 2 juli het Albertkanaal niet meer oversteken via de brug in Stelen. Fietsers hebben tijdens deze onderbreking de mogelijkheid om het Albertkanaal te kruisen via de brug van Eindhout of de brug aan de Snelwegstraat. Het is mogelijk dat fietsers al vroeger dan 2 juli over de tijdelijke brug mogen dan personenwagens. Nadien kan het verkeer tot 5 ton over de tijdelijke brug. De brug van Stelen wordt in de loop van dit en volgend jaar vervangen door een hogere bredere brug. Begin juni wordt de bestaande brug verschoven zodat ze kan dienen als omleidingsweg naast de nieuwe brug in opbouw. Fietsers hebben tijdens deze onderbreking de mogelijkheid om het Albertkanaal te kruisen via de brug van Eindhout of de brug aan de Snelwegstraat.