Geel

Creatieve ideeën krijgen een plaats op de Geelse braderij

De jaarlijkse braderij in het Geelse handelscentrum schenkt dit jaar bijzondere aandacht aan nicheproducten en creatieve ideeën. Geel Centrum verbindt er een wedstrijd aan. De braderij palmt van 20 tot en met 24 juni het Geelse handelscentrum in. Dan komen ook heel wat handelaars van buiten de kernwinkelstraten via een plek op het evenement hun waren of diensten aanbieden. De handelaarsvereniging heeft deze editie voor de eerste keer extra standplaatsen ingepland om creatief ondernemerschap te stimuleren. Nieuwe of bestaande handelaars kunnen zo een ander publiek aansnijden. Voor starters kan dit een uitgelezen kans zijn om een concept intensief te testen. Dat is een interessante manier voor een ondernemer om het aanbod te toetsen en bij te sturen. Daarbovenop wil Geel Centrum de meest innovatieve en creatieve deelnemer belonen. Het meest opmerkelijke concept wint een som van 750 euro. Meer informatie lees je op geelcentrum.be