Geel

Politieagenten hielden actie gericht op verkeersinbreuken en tegen inbraken

156 van de in totaal 1234 bestuurders reden te snel. 29 personen werden in de politiedatabanken gecontroleerd. De laadruimtes van 30 bestelwagens werden gecontroleerd. Zes voertuigen werden doorzocht en 48 bestuurders legden een negatieve alcoholtest af. Eén bestuurder had teveel gedronken. Agenten van de lokale politie hielden gericht actie naar te snel rijden, inbraken in woningen, garages en tuinhuizen en rijden onder invloed. Tijdens de actie werd ook systematisch nagegaan of er nog uitstaande boetes waren en ze vond plaats op drie locaties in Geel.
Eén voertuig werd in beslaggenomen omdat de bestuurder geen geldig verzekeringsattest kon voorleggen. Eén bestuurder kreeg een boete omdat hij geen geldig keuringsattest voor zijn bestelwagen kon tonen. Tijdens de actie werd ook systematisch nagegaan of er nog uitstaande boetes waren.