Kasterlee

Kartellijst N-VA/Open Vld Kasterlee combineert ervaring met jeugdig enthousiasme

N-VA en Open VLD bundelen in Kasterlee de krachten in een kartel en werpen zo een dam op tegen de CD&V-meerderheid van burgemeester Ward Kennes. N-VA/Open VLD presenteert in eerste instantie vier kandidaten tussen 38 en 72 jaar. De oudste in dit viertal is Jef Van Hemelen uit Kasterlee, sinds enkele jaren eregemeenteraadslid. Hij werd vooral bekend als monteur van centrale verwarmingen en als lid van verschillende verenigingen. Jo Van De Water uit Lichtaart is de zoon van Gildard Van De Water, die vroeger burgemeester van Lichtaart en bij de fusie ook van Kasterlee was. Jo Van De Water zit al zes jaar in de gemeenteraad en toont zich zeer bekommerd om het behoud van voldoende groen in de gemeente. Hij is ook bekend als stadionomroeper bij de thuismatchen van voetbalclub KFC De Kempen. De jongste in het rijtje is Jolien Cremers uit Kasterlee, mama van vier kinderen. Jolien is leerkracht geschiedenis aan het Heilig Graf in Turnhout. Ook Marcel Van Mechelen uit Kasterlee maakt deel uit van de kartellijst. Hij is gepensioneerd kaderlid van KBC Corporate Banking.