Geel

Kruispunt Gerheiden-Geelseweg woensdagavond terug open

De werken aan het kruispunt Gerheiden-Geelseweg in Olen schieten goed op, waardoor het kruispunt woensdagavond opnieuw wordt opengesteld voor het verkeer. Vanaf dan is het terug mogelijk om vanaf het kruispunt de Sint-Sebastiaanstraat of Gerheiden in te rijden of om richting Herentals te rijden. Meteen nadat het kruispunt Gerheiden-Geelseweg wordt opengesteld voor het verkeer, start de aannemer met asfalteringswerken aan het kruispunt met de Geelseweg-Neerbuul-Oevelseweg. Gedurende twee dagen, op donderdag 14 en vrijdag 15 juni, is het kruispunt dicht voor alle verkeer.

Lokaal verkeer dat naar St.-Jozef-Olen wil rijden kan dit via de Veldstraat. Voor vrachtvervoer geldt de grote omleiding via Primalux om naar St.-Jozef-Olen te rijden. Van Olen-Centrum naar St.-Jozef-Olen rijd je best via de grote omleiding via Primalux. Ben je met de fiets dan volg je best de bestaande omleiding via de Puntstraat, Zavelpad, Zavelstraat, Schambraken, Krentzen, Schietboom, Hoefsmidstraat en omgekeerd. Vrijdagavond 15 juni wordt het kruispunt normaal terug opengesteld. Vanaf dan kan je het kruispunt terug oversteken om richting Oevelseweg of Neerbuul te rijden.