Laakdal

Laakdal zoekt mooiste plekje

De toeristische dienst van Laakdal gaat deze zomer op zoek naar het mooiste plekje in Laakdal en zij hebben jouw hulp hiervoor nodig. Zij hebben een pagina op de website van Laakdal, die je kan invullen met jouw favoriet plekje. Het hoeft geen natuurgebied te zijn, het mag ook een monument, straat of plein zijn. Voor 20 augustus moet je het doorgeven. Uit alle inzendingen loot de toeristische dienst een pakket streekproducten. Eind augustus gaat een jury met o.a. de schepen van toerisme, de kinderschepen van toerisme en Toerisme Laakdal twee finalisten kiezen. In de loop van september wordt via Facebook een poll georganiseerd om het nieuwe mooiste plekje door jullie te laten verkiezen. Het winnende plekje wordt bekendgenmaakt in de editie van Laakdal Leeft van oktober. Zeven jaar geleden werd al het mooiste plekje gekozen en dat was Trichelbroek. Maar er zijn nog zo veel meer mooie plekjes.