Geel

Volvo Van Houdt verhuist naar nieuwe locatie in Geel

Volvo Groep Van Houdt bouwt een volledige nieuwe garage aan de Molseweg, op de vroegere site van Cibor. De huidige locatie, die op minder dan 1 km van de nieuwe ligt, verlaat men. De huidige garage voldoet niet meer aan de hedendaagse eisen van Volvo. Er komt een showroom over twee verdiepingen. Het streefdoel is om nog eind dit haar of begin volgend jaar de nieuwbouw in gebruik te nemen. De nadruk voor de nieuwbouw ligt ook op milieuvriendelijkheid. Er komen zonnepanelen op het dak en een warmtepomp zorgt voor verwarming in de winter en verkoeling in de zomer. Momenteel werken bij Groep Van Houdt 40 mensen. Na de voltooiing van het investeringsprogramma in de drie Kempense vestigingen moeten er dat 50 zijn. Waarschijnlijk wordt het huidige gebouw verkocht.