GeelLaakdalMeerhout

Wijkagent Ten Aard communiceert nu ook via facebook

Bart Van Laer, wijkagent van Ten Aard in Geel, wil dicht bij zijn buurtbewoners staan en nam het initiatief  om met hen ook via Facebook te communiceren. Hij richtte een Facebookgroep opgericht voor de inwoners van zijn wijk. In die groep wil hij met hen wijkgerichte informatie over veiligheid delen. Ook kunnen er hem vragen gesteld en problemen gemeld worden die binnen de bevoegdheid van de politie vallen. Alleen inwoners van zijn wijk worden toegelaten tot de groep. Als je twijfelt of je in Ten Aard woont, kan je dat checken op de website van de politiezone www.pzglm.be. Woon je in Ten Aard, ga dan naar de facebookgroep Wijkagent Ten Aard en klik op de knop lid worden. Deze groep dient niet voor dringende politiehulp. Na Caroline Mensch uit Veerle-Heide in Laakdal, Evy Van den Brande van de wijk Zittaart in Meerhout en Kris Celen van de wijk Vorst-Centrum in Laakdal, is Bart de vierde wijkagent van politiezone Geel-Laakdal-Meerhout met een besloten Facebookgroep.