Rioleringswerken op N13 tussen Punt en Velveken

Vanaf volgende week worden er rioleringswerken uitgevoerd op de N13 in zone 1 tussen Punt en Velveken. Ook wordt er een fietspad aangelegd. oor deze werken geldt er tot begin oktober éénchtingsverkeer in deze zone. Van begin oktober tot begin december wordt tussen Punt en Velveken de straat volledig afgesloten voor al het verkeer voor het structureel onderhoud van de weg. Vanaf volgende week start men ook met de werken in Lammerdries-Winkelstraat. Dit stuk, alsook de bocht aan Decatlon Olen, wordt tijdens de werken volledig afgesloten. De werken duren een viertal weken, maar aangezien de bocht aan Decatlon in beton wordt uitgevoerd moeten er nog enkele weken uithardingstijd bijgeteld worden. Dat betekent dat de werken in totaal vermoedelijk 10 weken zullen duren. Gedurende deze fase blijft de Tweemolenstraat bruikbaar. Het shoppingpark blijft langs twee kanten bereikbaar.